Reseptin sain Pirkka-lehdestä, jota kylläkin muokkasin hieman. Täytteenä oli sipuli, savusimpukoita, katkarapuja sekä kylmäsavulohta, lisäksi munamaito johon sekoitin lisäksi ranskankermaa.. mausteiksi laitoin suolaa,pippuria, valkosipulin kynnen, cayannepippuria sekä lisäsin hieman juustoraastetta.

Pohja:

2dl jauhoja

1dl ruisjauhoja

150g voita

2rkl vettä

Murusta voi sormilla jauhojen sekaan ja lisää vesi. Esipaista pohja 200 asteisessa uunissa n.15 min

täyte:

1tlk savusimpukoita öljyssä(valutettuina)

1pss katkarapuja(180g)

1pkt kylmäsavustettua lohta(hienonnettuna)

4kananmunaa

2dl ruokakermaa

2dl ranskankermaa

1sipuli(kuullota)

valkosipulin kynsi

suolaa

pippuria

cayannepippuria

juustoraastetta

Levitä täytteet pohjalle. Sekoita kananmunat,kermat ja mausteet keskenään ja kaada seos täytteiden päälle. Paista alimalla tasolla noin 30min.