Reseptin sain Pirkka-lehdestä, jota kylläkin muokkasin hieman. Täytteenä oli sipuli, savusimpukoita, katkarapuja sekä kylmäsavulohta, lisäksi munamaito johon sekoitin lisäksi ranskankermaa.. mausteiksi laitoin suolaa,pippuria, valkosipulin kynnen, cayannepippuria sekä lisäsin hieman juustoraastetta.
Pohja:
2dl jauhoja
1dl ruisjauhoja
150g voita
2rkl vettä
Murusta voi sormilla jauhojen sekaan ja lisää vesi. Esipaista pohja 200 asteisessa uunissa n.15 min
täyte:
1tlk savusimpukoita öljyssä(valutettuina)
1pss katkarapuja(180g)
1pkt kylmäsavustettua lohta(hienonnettuna)
4kananmunaa
2dl ruokakermaa
2dl ranskankermaa
1sipuli(kuullota)
valkosipulin kynsi
suolaa
pippuria
cayannepippuria
juustoraastetta
Levitä täytteet pohjalle. Sekoita kananmunat,kermat ja mausteet keskenään ja kaada seos täytteiden päälle. Paista alimalla tasolla noin 30min.
Kommentit