Churrot ovat espanjalaisia "pullia". Taikina valmistetaan kattilassa keittämällä ja leivokset paistetaan samalla tavalla kuin munkit. Churrot tarjoillaan suklaakastikkeen kanssa

2,25dl vettä

85g voita

2rkl fariinisokeria

ripaus suolaa

175g vehnäjauhoja

1tl kanelia

1tl vanilliinisokeria

2 kananmunaa

Laita vesi,voi,sokeri ja suola kattilaan miedolle lämmölle, jotta voi sulaa. Lisää jauhot,kaneli ja suola kerralla. Nosta kattila levyltä ja vatkaa voimakkaasti tasaiseksi taikinaksi esim. puuhaarukalla. Anna jäähtyä ja lisää sitten vasta kananmunat. Lusikoi taikina pursuttimeen ja pursuta siitä sopivan pitkiä paloja, jotka paistetaan öljyssä kullanruskeiksi. Nosta valmiit churrot reikäkauhalla esim. talouspaperille ja kieritä ne sen jälkeen sokerikaneli-seoksessa. Tarjoile ne kerma-suklaakastikkeen kanssa.