tämän herkullisen leivän ohjeen luin jostain ruokalehdestä.

taikina:

6dl vettä

30g hiivaa

2tl merisuolaa

1rkl hunajaa

n.13 dl jauhoja

1/2 oliiviöljyä

Valmista normaalin leipätaikinan mukaisesti. Kaaviloi valmis taikina levyksi ja levitä täyte sen päälle. Kääri rullalle ja leikkaa 5cm paksuisiksi paloiksi. Levitä palat vieriviereen uunipellille ympyrän muotoon( tai itse käytin irtopohjavuokaa), kohota n. 30min ja paista 200 asteessa n. 35min.

täyte:

500g halkaistuja kirsikkatomaatteja

1 kokonainen valkosipuli

3rkl oliiviöljyä

1/2tl suolaa

ripaus pippuria

1dl raastettua parmesaania

reilu kourallinen basilikan lehtiä

Paahda täytteen aineita( juustoa ja basilikaa lukuunottamatta) 150 asteisessa uunissa n. 35min. Kaada seos kulhoon, soseuta valkosipulit, sekoita joukkoon juusto ja basilika.